مادگی جنسی و رغبت و اشتیاق به آن، یکی از شرایط لازم برای شروع و تداوم یک زندگی مشترک رضایتمند است و متاسفانه بیاطلاعی زن و شوهر از آداب و مسائل زناشویی و آشنا نبودن به تمایلات مزاج جنسی خود و همسر در زمان انتخاب شریک زندگی و در دورانی که با هم زیر یک سقف به سر میبرند، میتواند سبب برآورده نشدن توقعات همسر و سردی روابط زناشویی و نابسامانیهای دیگر شود.
از همه بدتر آنکه چون در جامعه ما این قبیل موضوعات تابو و در زمره «حرفهای مگو» محسوب میشود، گاه همسران برای آگاهی از این نوع مسائل دست به دامن سایتهای غیرمجاز اینترنتی و برنامههای محرک و مبتذل ماهوارهای میشوند که هیچ سود و منفعتی جز دستیابی به اطلاعات غیر اخلاقی و الگوبرداریهای ناصحیح جنسی ندارد.
ارتباط جنسی یک تعامل دوطرفه است و در صورت کاهش میل جنسی یکی از همسران، سیکل لذت جنسی معیوب و سبب ناامیدی و احساس پس زده شدن طرف مقابل میشود. همسری که میل جنسی کمی دارد نیز دچار این تصور میشود که امکان برانگیخته کردن و شکل دادن به یک ارتباط رمانتیک را از دست داده است. این احساسات در صورتی که ساماندهی نشود بتدریج سبب تنش و اختلاف همسران میشود و میتواند روی میل جنسی تاثیر منفی بگذارد. البته همسران باید توجه داشته باشند که نوسانات میل جنسی و کم و زیاد شدن آن طی یک سیکل قاعدگی کاملا طبیعی است و این تغییرات گذرا بوده و بتدریج همسران جوان متوجه زمان رخداد آن میشوند و این امر قابل پیشبینی است. این متخصص تصریح میکند برای برقراری روابط جنسی باید با برنامهریزی و آگاهانه اقدام کرد.
مهمترین نکته در بحث روابط جنسی زناشویی پرهیز از عجله و شتابزدگی است و تامل و برقراری آرامش و تمرکز باید در تمام مراحل روابط مد نظر طرفین باشد، چرا که هیچ چیز به اندازه عجله، مانع رسیدن به لذت مطلوب نمیشود.
یک پیادهروی و خواب مناسب، تدارک یک شام خصوصی دو نفره در رستوران و گپ و گفت صمیمانه، تطابق با محرکات شغلی و محیطی و کاهش استرس، گفتوگو با همسر بخصوص در مورد زمان و نحوه برقراری ارتباط جنسی، توجه و ابراز احساسات عاطفی بویژه از طریق خداحافظی عاشقانه هنگام خروج از منزل و از همه مهمتر ایجاد تنوع در حفظ تازگی یک ارتباط زناشویی، موجب دوستداشتن همسران از جانب یکدیگر و بهبود میل جنسی میشود.
ادامه مطلب در سایت مزاج