از دیدگاه طب سنتی ایران هرچه مزاج فرد تری و رطوبت بیشتری داشته باشد، چاقی اندام بیشتر ایجاد خواهد شد. اگر بتوان با خوردن غذای مناسب و منطبق با مزاج میزان تری و خشکی بدن را به اعتدال نزدیکتر کرد، میتوان گام موثری در نیل به زیبایی اندام برداشت.
حال با توصیههای طب ایرانی برای چاقی شکم و پهلو آشناتر گردیم:
۱- همراه با میوه مایعات ننوشید.
۲- از نیم ساعت قبل تا دوساعت بعد از غذا از مصرف مایعات خودداری ورزید.
۳- بعد از ورزش و بعد از هرگونه فعالیت بدنی (که حرارت بدن را افزایش میدهند) از خوردن مقدار زیاد غذا خودداری کنید.
۴- از پرخوری، درهم خوری، روهم خوری و ریزه خواری جدا اجتناب ورزید.
۵- از خوردن غذاهایی که باعث غلیظ شدن خون شما میگردند، مانند انواع خمیر، ماکارانی، کله پاچه، حلیم، جگر و پنیر تازه پرهیز نمایید.
ادامه مطلب در سایت مزاج