طب ایرانی

مطالب طب سنتی ایران

طب ایرانی

مطالب طب سنتی ایران

  • ۰
  • ۰

افراد دچار سرطان و افرادی که تحت شیمی درمانی هستند می‌توانند با تدابیر غذایی مناسب، هم روند بهبودی را بهتر طی کنند و هم عوارض درمان‌ها را کم کنند. همچنین طبق آموزه‌های طب ایرانی با این تغییرات در تغذیه روزانه، می‌توانند از ابتلاء مجدد به سرطان یا عود و متاستاز آن بکاهند.

مصرف این غذاها در بیماران سرطانی باید بشدت محدود شود و در صورت مصرف حتما از مصلحات آن‌ها استفاده گردد:

  • غذاهای گرم و خشکی‌زا، قابض، ترش، شور، تند و غلیظ که سبب تولید خون غلیظ می‌شوند مثل عدس، کلم، گوشت گاو و گوساله، بادنجان، گوشت نمک سود (سوسیس و کالباس)، پنیر کهنه، سیر و پیاز خام، فلفل، غذاهای خیلی گرم یا خیلی سرد، چای سبز، سرخ کردنی‌ها، نسکافه، شکلات، شورها، ترشی‌ها و قارچ و پنیر پیتزا، انبه و خرما ، غذاهای صفرا زا مثل پرچرب‌ها، شیرینی‌جات و ادویه‌ها.
  • مصرف سیر، گریپ فروت، جین سینگ و ماری جوانا با داروهای شیمی درمانی تداخل دارند و باید از مصرف آن‌ها خودداری گردد.
  • مکمل‌های حاوی سویا در بعضی از انواع سرطان منع مصرف دارد و شانس متاستاز را افزایش می‌دهد.

ادامه مطلب در سایت مزاج

مقالات و پرسشنامه ها

متخصصین و پژوهشگران طب ایرانی

  • ۹۹/۰۴/۲۹
  • sa ja

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی