افراد دچار سرطان و افرادی که تحت شیمی درمانی هستند میتوانند با تدابیر غذایی مناسب، هم روند بهبودی را بهتر طی کنند و هم عوارض درمانها را کم کنند. همچنین طبق آموزههای طب ایرانی با این تغییرات در تغذیه روزانه، میتوانند از ابتلاء مجدد به سرطان یا عود و متاستاز آن بکاهند.
مصرف این غذاها در بیماران سرطانی باید بشدت محدود شود و در صورت مصرف حتما از مصلحات آنها استفاده گردد:
- غذاهای گرم و خشکیزا، قابض، ترش، شور، تند و غلیظ که سبب تولید خون غلیظ میشوند مثل عدس، کلم، گوشت گاو و گوساله، بادنجان، گوشت نمک سود (سوسیس و کالباس)، پنیر کهنه، سیر و پیاز خام، فلفل، غذاهای خیلی گرم یا خیلی سرد، چای سبز، سرخ کردنیها، نسکافه، شکلات، شورها، ترشیها و قارچ و پنیر پیتزا، انبه و خرما ، غذاهای صفرا زا مثل پرچربها، شیرینیجات و ادویهها.
- مصرف سیر، گریپ فروت، جین سینگ و ماری جوانا با داروهای شیمی درمانی تداخل دارند و باید از مصرف آنها خودداری گردد.
- مکملهای حاوی سویا در بعضی از انواع سرطان منع مصرف دارد و شانس متاستاز را افزایش میدهد.
ادامه مطلب در سایت مزاج
- ۹۹/۰۴/۲۹