درخت سیب در بیشتر نقاط دنیا پرورش داده میشود و سیب میوهای است که میتوان گفت در هر جای دنیا وجود دارد و همه مردم دنیا آنرا میشناسند. در کشور عزیز ما ایران، این درخت بصورت وحشی در جنگلهای شمال وجود دارد. در لاهیجان و رودسر آن را آسیب، هسی و هسیب و در مازندران به آن سه میگویند. سیب انواع مختلف دارد. انواع وحشی آن کوچک و پرورش یافته آن درشتتر میباشد. سیب نوع ترش و شیرین دارد.
ترکیبات شیمیایی:
سیب دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است و بیمناسبت نیست که به یک ضرب المثل انگلیسی اشاره شود که میگوید:
“خوردن یک سیب در روز شما را از رفتن نزد دکتر بینیاز میکند.”
میزان موادی که در یک سیب متوسط وجود دارد بشرح زیر است:
انرژی: 258 کالری
پروتئین: 2/1 گرم
چربی: 6/1 گرم
مواد نشاسته ای: 6/59 گرم
کلسیم: 24 میلیگرم
فسفر: 10 میلیگرم
آهن: 2/1 میلیگرم
ویتامین A: 360 واحد
ویتامینB1: 15/0 میلیگرم
ویتامینB2: 08/0 میلیگرم
ویتامینB3: 1/0 میلیگرم
ویتامینC: 18 میلیگرم
ناگفته نماند که ویتامینهای موجود در سیب، بیشتر در پوست سیب و زیر پوست آن قرار دارد. بنابراین آنهایی که میتوانند پوست سیب را هضم کنند، بهتر است که آن را با پوست میل کنند و .....
ادامه مطلب در سایت مزاج
- ۹۹/۰۵/۰۸