طب ایرانی

مطالب طب سنتی ایران

طب ایرانی

مطالب طب سنتی ایران

  • ۰
  • ۰

سیب

درخت سیب در بیشتر نقاط دنیا پرورش داده می‌شود و سیب میوه‌ای ا‌ست که می‌توان گفت در هر جای دنیا وجود دارد و همه مردم دنیا آن‌را می‌شناسند. در کشور عزیز ما ایران، این درخت بصورت وحشی در جنگل‌های شمال وجود دارد. در لاهیجان و رودسر آن را آسیب، هسی و هسیب و در مازندران به آن سه می‌گویند. سیب انواع مختلف دارد. انواع وحشی آن کوچک و پرورش یافته آن درشت‌تر می‌باشد. سیب نوع ترش و شیرین دارد.

ترکیبات شیمیایی:

سیب دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است و بی‌مناسبت نیست که به یک ضرب المثل انگلیسی اشاره شود که می‌گوید:

“خوردن یک سیب در روز شما را از رفتن نزد دکتر بی‌نیاز می‌کند.”

میزان موادی که در یک سیب متوسط وجود دارد بشرح زیر است:

انرژی: 258 کالری

پروتئین: 2/1 گرم

چربی: 6/1 گرم

مواد نشاسته ای: 6/59 گرم

کلسیم: 24 میلی‌گرم

فسفر: 10 میلی‌گرم

آهن: 2/1 میلی‌گرم

ویتامین A: 360 واحد

ویتامینB1: 15/0 میلی‌گرم

ویتامینB2: 08/0 میلی‌گرم

ویتامینB3: 1/0 میلی‌گرم

ویتامینC: 18 میلی‌گرم

ناگفته نماند که ویتامین‌های موجود در سیب، بیشتر در پوست سیب و زیر پوست آن قرار دارد. بنابراین آن‌هایی که می‌توانند پوست سیب را هضم کنند، بهتر است که آن را با پوست میل کنند و .....

ادامه مطلب در سایت مزاج

مزاج

متخصصین و پژوهشگران طب ایرانی

مقالات و پرسشنامه ها

طب سنتی

آشنایی با طب ایرانی

  • ۹۹/۰۵/۰۸
  • sa ja

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی