طب ایرانی

مطالب طب سنتی ایران

طب ایرانی

مطالب طب سنتی ایران

  • ۰
  • ۰

یکی از میوه های خوش طعم تابستان با طعمی خاطره انگیز، انبه است. این میوه بسته ای از ویتامین ها و مواد معدنی را در خود جای داده است و منبع غنی زیادی ویتامین C است. در ادامه بیشتر به خواص این میوه پرمصرف و خوش طعم تابستان آشنا می شویم.

ویژگی های درخت انبه چگونه است؟

انبه میوه درختی است که ارتفاع آن به پنج متر می رسد.

برگ ها: برگ های درخت آن کشیده، نوک دار و نسبتا ضخیم است.

گل ها: گل های آن کوچک است و پنج گلبرگ دارد که کاملا از هم جدا هستند. رنگ گلبرگ ها زرد است و میان آن لکه ای قرمز وجود دارد.

میوه: میوه انبه بیضی گون بوده، سر آن نوک دار و اندکی کج است، ولی گونه هایی از آن کروی هستند. میوه نرسیده، سبز است و میوه رسیده به رنگ های زرد، نارنجی، صورتی، قرمز و سبز یافت می شود.

طعم این میوه ابتدا بسیار گس است، کم کم ترش و سپس شیرین و بسیار خوش رایحه می شود. گوشت آن نارنجی رنگ است و پوستی نسبتا ضخیم دارد.

هسته: هسته آن بسیار بزرگ، کشیده و تقریبا دوکی شکل است و دورن آن مغزی درشت وجود دارد.

بهترین نوع میوه کدام است؟

بهترین آن، بسیار شیرین، شاداب، بی ریشه، خوش بو و ...

ادامه مطلب در سایت مزاج

  • ۰۰/۰۶/۰۷
  • sa ja

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی