طب ایرانی

مطالب طب سنتی ایران

طب ایرانی

مطالب طب سنتی ایران

  • ۰
  • ۰

خوراکی ها و مواد غذایی که به طور روزمره استفاده می کنیم چه غذاهای اصلی و چه سایر خوراکی ها دارای اثرات مختلفی هستند و تقسیم بندی های متفاوتی در پزشکی ایرانی دارند. در مبحث خوردن و آشامیدن در طب ایرانی علاوه بر آداب غذاخوردن و توصیه های غذایی اصطلاحات رایج در مورد خوراکی ها نیز بسیار با اهمیت است؛ متن زیر در جهت شناخت این اصطلاحات می تواند به شما کمک کند.

دسته بندی کلی خوراکی ها و مواد غذایی در طب ایرانی چگونه است؟

1: بر اساس اینکه آن خوراکی کامل جزء بدن می شود یا باعث تغییر در مزاج فرد می شود. (غذای مطلق و دوای مطلق و…)

2: بر اساس میزان مواد مفید (خلط خون) یا مواد زائدی که وارد بدن می کند. (غذای صالح الکیموس و غذای فاسد الکیموس)

غذاها بر اساس نوع تاثیر در بدن به چند دسته تقسیم می شوند؟

در دسته بندی اول برخی فقط تاثیر غذایی داشته و برخی نیز علاوه بر آن دارای اثرات دارویی می باشند که از این نظر خوراکی ها به چند دسته تقسیم می شوند:

  1. غذای مطلق
  2. دوای مطلق
  3. غذای دوایی
  4. دوای غذایی
  5. مصلح

توضیح انواع غذاها بر اساس نوع تاثیر:

غذای مطلق چیست؟

غذای مطلق یعنی غذایی که بعد از ورود غذا به بدن، بدن ...

ادامه مطلب در سایت مزاج

  • ۰۰/۰۶/۰۸
  • sa ja

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی