دارچین یکی از ادویه های پرکاربرد در انواع غذاها می باشد، علاوه بر آن دمنوشی پرطرفدار نیز هست، که از اسانس آن نیز در صنایع غذایی و بهداشتی استفاده می شود. در ادامه با مختصری از ویژگی ها و خواص آن آشنا می شویم:
ویژگی های گیاه دارچین چیست؟
دارچین پوست و تنه درختی همیشه بهار است که ارتفاع آن به ۴ متر می رسد. درخت آن دو گونه دارد، نوع سیلانی یا همان ادویه متداول میان مردم و نوع چینی که به سلیخه معروف است.
۱: درخت دارچین:
درخت آن پوستی قهوه ای رنگ و مایل به قرمز دارد که طعم آن تند و شیرین و رایحه اش تند است. وقتی پوست شاخه های جوان و تنه درخت را جدا می کنند این پوسته ها در اثر تماس با نور آفتاب به صورت لوله های باریک و در هم پیچیده می شوند سلیخه یا دارچین چینی نسبت به ادویه متداول کم رایحه تر و قرمز تر می باشد.
۲: برگ های گیاه :
برگ های درخت، بیضی شکل، نوک دار، براق و سبز پر رنگ اند و رگبرگ های طولی و کاملا مشخص دارند. گل های درخت دارچین کوچک و زرد مایل به سفید اند، هر گل شش گلبرگ تخم مرغی شکل و گاه قطره ای شکل دارد.
۳: میوه ها:
میوه های درخت، بیضی گون، کوچک، سیاه و نوک دارند و درون هر میوه یک هسته وجود دارد.
۴: محل رویش:
محل رویش این ادویه خوش طعم و عطر، سریلانکا، هند، چین و ویتنام می باشد.
ویژگی های دارویی دارچین چیست؟
در ادامه به بررسی ویژگی های این گیاه دارویی پرخاصیت می پردازیم:
اجزای مورد استفاده گیاه دارچین کدام است؟
از پوست شاخه ها و تنه درخت، روغن پوست درخت، عرق پوست درخت و عطر پوست درخت استفاده می شود.
طبیعت دارچین چیست؟
طبع آن در آخر درجه دوم گرم و خشک است. روغن آن در درجه سوم گرم و ...
ادامه مطلب در سایت مزاج
- ۰۰/۰۷/۲۸