طب ایرانی

مطالب طب سنتی ایران

طب ایرانی

مطالب طب سنتی ایران

  • ۰
  • ۰

دارچین یکی از ادویه های پرکاربرد در انواع غذاها می باشد، علاوه بر آن دمنوشی پرطرفدار نیز هست، که از اسانس آن نیز در صنایع غذایی و بهداشتی استفاده می شود. در ادامه با مختصری از ویژگی ها و خواص آن آشنا می شویم:

ویژگی های گیاه دارچین چیست؟

دارچین پوست و تنه درختی همیشه بهار است که ارتفاع آن به ۴ متر می رسد. درخت آن دو گونه دارد، نوع سیلانی یا همان ادویه متداول میان مردم و نوع چینی که به سلیخه معروف است.

۱: درخت دارچین:

درخت آن پوستی قهوه ای رنگ و مایل به قرمز دارد که طعم آن تند و شیرین و رایحه اش تند است. وقتی پوست شاخه های جوان و تنه درخت را جدا می کنند این پوسته ها در اثر تماس با نور آفتاب به صورت لوله های باریک و در هم پیچیده می شوند سلیخه یا دارچین چینی نسبت به ادویه متداول کم رایحه تر و قرمز تر می باشد.

۲: برگ های گیاه :

برگ های درخت، بیضی شکل، نوک دار، براق و سبز پر رنگ اند و رگبرگ های طولی و کاملا مشخص دارند. گل های درخت دارچین کوچک و زرد مایل به سفید اند، هر گل شش گلبرگ تخم مرغی شکل و گاه قطره ای شکل دارد.

۳: میوه ها:

میوه های درخت، بیضی گون، کوچک، سیاه و نوک دارند و درون هر میوه یک هسته وجود دارد.

۴: محل رویش:

محل رویش این ادویه خوش طعم و عطر، سریلانکا، هند، چین و ویتنام می باشد.

ویژگی های دارویی دارچین چیست؟

در ادامه به بررسی ویژگی های این گیاه دارویی پرخاصیت می پردازیم:

اجزای مورد استفاده گیاه دارچین کدام است؟

از پوست شاخه ها و تنه درخت، روغن پوست درخت، عرق پوست درخت و عطر پوست درخت استفاده می شود.

طبیعت دارچین چیست؟

طبع آن در آخر درجه دوم گرم و خشک است. روغن آن در درجه سوم گرم و ...

ادامه مطلب در سایت مزاج

  • ۰۰/۰۷/۲۸
  • sa ja

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی