طب ایرانی

مطالب طب سنتی ایران

طب ایرانی

مطالب طب سنتی ایران

  • ۰
  • ۰

وصیه می کنیم افرادی که دارای مزاج سرد و خشک می باشند دستورات غذایی زیر را جهت حفظ سلامتی خود بیشتر رعایت کنند.

غذاهایی که با مزاج سرد و خشک سازگاری بیشتری دارند و توصیه می شود آن ها را بیشتر مصرف کنید:

گوشت و غذا: گوشت بره، کبوتر، مرغ محلی چاق، تخم مرغ محلی، شوید پلو، زیره پلو، پلو زعفرانی، نخود آب، نان سنگک کنجدی، شیره خرما، شیره انگور، ارده، پلوشیره، انواع حلیم، مربای زردک، کله پاچه، انواع حلوا، انواع حریره، پلو ماش و پلو خلال بادام.

سبزیجات: ساقه کرفس، ریحان، جعفری تازه، مرزه، ترخون، کنگر، چغندر، شلغم، هویج فرنگی، زردک و جوانه گندم.

میوه و آجیل: سیب با پوست، گلابی، طالبی، به، آب نارگیل، بادام شیرین، خربزه، انگور، آلوی شیرین، فندق، توت، کشمش، انجیر، خرما و پسته.

غلات و حبوبات: نخود، گندم، لوبیا و کنجد.

روغن و لبنیات: کره محلی گاوی، روغن گاو، روغن کنجد، روغن بادام شیرین، شیر محلی تازه و پنیر محلی تازه، دوغ شیرین، خامه طبیعی.

ادویه جات و طعم دهنده: هل، دارچین، زنجبیل، زعفران، زیره سیاه و تخم ریحان.

نوشیدنی: عسل، شربت زعفران، فرنی بادام، شربت شیره خرما، شربت شیره انگور، سرکه شیره و سکنجبین های شیرین.

غذاهایی که بهتر است از مصرف بیش از حد آن ها پرهیز کنید:

گوشت و غذا: گوشت گاو، ماهی، سوسیس، کالباس، پیتزا، عدسی، عدس پلو و برنج ساده.

سبزیجات: کلم، گل کلم، گوجه فرنگی، قارچ، نخود سبز، لوبیا سبز و بادمجان.

میوه و آجیل: میوه جات ترش، لیمو، پرتقال، گریپ فروت، توت فرنگی و تمشک.

غلات و حبوبات: ارزن، نخود فرنگی و عدس.

روغن و لبنیات: ماست تازه، کشک و پنیر مانده.

ادویه جات و طعم دهنده: سماق، رب انار.

نوشیدنی: آبلیمو، رب گوجه بازاری، آب غوره، قهوه، آب میوه ترش، چای پررنگ، یخ، ترشی، سرکه و سس گوجه

  • ۹۸/۰۹/۱۹
  • sa ja

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی